SEO-SEA Dashboard

Boost je online resultaat met je eigen SEO-SEA Dashboard

Maak nu kennis met ons heldere SEO-SEO Dashboard en geef een boost aan je vindbaarheid op internet. Met het uitgebreide en betaalbare dashboard kun je als ondernemer zélf de juiste acties starten rondom zoekmachine optimalisatie en online marketing. Zonder onbeheersbare budgetten, zonder dure software en zonder de controle kwijt te raken aan externe bureaus.

Controle over je online vindbaarheid

Als ondernemer wil je online gevonden worden en die vindbaarheid continu verbeteren. Maar hoe vind je je weg in zaken als Search Engine Optimisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA)? Met welke zoekwoorden scoren je concurrenten en op welke termen moet jij je richten? Welke content op je website trekt nieuwe bezoekers en welke pagina’s worden juist genegeerd? Moet je meer adverteren, wat is het effect van social media campagnes en hoe kom je aan relevante backlinks? Stuk voor stuk belangrijke vragen.

Een online marketing bureau inhuren?

Online marketing vraagstukken kun je natuurlijk helemaal uitbesteden. Een online bureau neemt je de zorg graag uit handen en gaat met je vindbaarheid aan de slag. Maar veel ondernemers hebben het gevoel dat ze de daarbij de controle kwijtraken. Ook financieel trouwens met ‘creatives en consultants’, dure briefings en dito plannen. Tegelijkertijd veranderen de werkwijzen en algoritmes van de internetreuzen bijna dagelijks. Steeds meer ondernemers willen daarom zelf meer inzicht en de controle houden. Wel ondersteuning van een specialist, maar zelf blijven sturen.

Zelf aan de slag met professionele tools?

Maar hoe doe je dat, zelf aan de slag met zoekmachine marketing? Natuurlijk, er is een ruim aanbod aan professionele marketing tools. Voor keyword research, backlinks analyse en content optimalisatie. Maar deze tools zijn vaak complex, met een stevig prijskaartje. Prima voor grote bureaus en online afdelingen, maar eigenlijk ongeschikt voor freelancers, zelfstandige professionals en kleine of middelgrote bedrijven.

SEO-SEA Dashboard van Vactik, een effectief en betaalbaar alternatief

Juist voor die groep; voor freelancers, zelfstandig professionals, kleine en middelgrote bedrijven heeft Vactik een krachtig online marketing dashboard beschikbaar. Door in te loggen op het SEO-SEA Dashboard beschik je eenvoudig en altijd over de juiste data en statistieken:

  • 24/7 toegang tot alle online performance data, inclusief Analytics, Google Ads, LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, MailChimp etc.
  • Uitgebreide vergelijkingen van data over verschillende periodes.
  • Dagelijkse SEO rankings bij Google en Bing op een eigen selectie aan relevante zoekwoorden. Een onmisbare basis voor elke goede SEO aanpak!
  • Een wekelijkse Site Audit die blokkades opspoort en technische verbeter-opties toont.
  • Actueel overzicht van websites die backlinks hebben geplaatst of hebben gedropt naar de website. Onmisbaar voor een succesvolle linkbuilding strategie.
  • Volop extra opties als Calltracking, Email marketing, Marketing Automation en Reviews.
  • Regelmatig nieuwe updates op basis van de input van onze gebruikers.
  • Uitgebreide wekelijkse/maandelijkse rapportage mogelijkheden via email (PDF).

Dit ‘Zwitsers zakmes voor SEO/SEA’ biedt een eenvoudige navigatie naar alle mogelijke overzichten en inzichten. Ook op smartphone en tablet is het beschikbaar en rapportages kunnen op maat worden samengesteld.

Alle functies in één dashboard voor een scherpe prijs

Start vandaag nog met een eigen professioneel SEO-SEA Dashboard. Je houdt controle over je online aanwezigheid zonder dure tools en zonder dure bureaus. Het dashboard toont snelle en concrete online verbeterpunten. Vactik helpt desgewenst graag bij alle optimalisatie werkzaamheden, maar de klant blijft altijd ‘in control’. Met het SEO-SEA Dashboard zijn de online resultaten direct zichtbaar en meetbaar.

Een licentie op het SEO-SEA Dashboard kost €95,- per maand (ex BTW). Zonder langlopend contract, want simpelweg maandelijks opzegbaar!

    Contact over: Nieuwe websiteBestaande website