Creëren van websites die uw bezoekers betrokken houden

Wat doet uw website voor u? Trekt het bezoekers? Vertelt het uw verhaal en laat het de waarde van uw merk zien? Voegt het waarde toe? Of u nu de verkoop of reputatie wilt verbeteren, een verouderde website nieuw leven wilt inblazen of een geheel nieuwe website wilt bouwen, Vactik biedt uitgebreide webdesign- en ontwikkelingsservices om u te helpen een betere band met uw bezoekers te krijgen.

 

UI/UX design

UI/UX design is een integraal onderdeel van het ontwerpproces. We volgen de nieuwste ontwerpprincipes om ervoor te zorgen dat de verbinding tussen de functionaliteit van een website en de bezoeker optimaal zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat de website er aantrekkelijk uit ziet en goed aansluit op uw huisstijl. Maar het is net zo belangrijk dat de bezoekers gemakkelijk de correcte informatie weten te vinden of worden verleid tot een bepaalde actie, zodat je website zijn beoogde doelen behaalt.

Maatwerk websites

Onze ontwerpen worden uitgewerkt naar custom/eigen templates. Wij maken geen gebruik van aangekochte thema’s. Op deze manier blijft de website flexibel, snel (geen onnodige broncode) en eenvoudig uit te breiden.

Plug-ins en API koppelingen

Is het nodig dat uw website aangesloten wordt op een externe applicatie, dan kunnen wij dit met behulp van een API de koppeling verzorgen. De externa data wordt ingelezen in de website database en kan op iedere gewenste manier op uw website worden getoond. Via de API kan er ook data vanaf de website naar de externe applicatie worden verstuurd.

WordPress Servicepakketten

Onze servicepakketten helpen u en uw organisatie om het meeste uit uw website te halen. Vactik biedt stabiele hostingmogelijkheden in een datacenter dat nauwlettend wordt gecontroleerd op prestatieproblemen en mogelijke beveiligingslekken.

Snelheid van de website
Nieuwe releases van WordPress komen vaak met mogelijkheden om de snelheid van de website te verbeteren. Snelheid is een belangrijke factor bij SEO, laadtijden van pagina’s kunnen een grote rol spelen bij het verlagen van bounce-percentages en het behouden van bezoekers. Door WordPress bij te werken, weet u zeker dat er maximale prestatie voordelen worden behaalt.

Het regelmatig bijwerken van de WordPress-website zorgt ervoor dat:

  • De website is beveiligd tegen de dreiging van hackers en malware;
  • De website is sneller en vrij van fouten;
  • Er altijd wordt gewerkt met de nieuwste functionaliteiten.

Monitoring
Naast het updaten van de website wordt de beveiliging en snelheid ook gemonitord. Beveiliging wordt gemonitord middels de Wordfence applicatie. De snelheid wordt gemonitord en geoptimaliseerd met de WP Rocket applicatie of vergelijkbare plugin. Monitoring is niet bij ieder servicepakket standaard inbegrepen.

ixxenz

Ontwerp en realisatie ixxenz.nl

Partners at Work

partnersatwork.nl

Modern Learning

modernlearning.nl

AV Phoenix

avphoenix.nl

Sophie Zeestraten

sophiezeestraten.nl

Project starten?

Bel ons op 0346 58 18 28 of maak gebruik van dit contactformulier.

    Contact over: Nieuwe websiteBestaande website